2013. július 28., vasárnap

Chapter Eleven ▲

Kyungjae és HyoRin érkezése és még néhány dolog ▲


Kai Pov'
Reggel mikor kinyitottam a szemeimet majd elvakított az ablakon át beszűrődő napfény. Oldalra fordítottam fejemet és Huan hátát pillantottam meg. Elmosolyodtam akaratom ellenére is. Egy ideig még néztem a békésen szuszogó lányt, majd óvatosan kikászálódtam az ágyból. Lementem a nappaliba, ahol rögtön az órára néztem, ami fél hetet mutatott. Gyorsan csináltam két szendvicset, öntöttem egy pohárba narancslevet és tálcán felvittem Huan szobájába. Egy puffot az ágy mellé húztam és ráültem. A térdemre könyököltem, közben mosolyogva figyeltem, ahogy alszik. Olyan édes volt miközben oldalán feküdt egyik kezét a feje alá tette másik pedig a háta mögött foglalt helyet. Néha csak a mellkasára néztem, ahogy nyugodtan vette a levegőt és fel emelkedett majd besüllyedt. Be volt szinte nyakig takarózva a körülbelül negyven fokba, de még így is olyan volt mintha remegett volna. Kicsit kitakarózott ami inkább azt sugallta, hogy melege van.
- Ajajajj Huan..Elcsavartad a fejemet, de még, hogy.. Csodálkozom, hogy nem támadtalak le..- kezdtem suttogni - Úgy őszintén azt se tudom minek mondom én ezt. No mindegy. Hát hallod..sose gondoltam volna, hogy egyszer egy Lu Huan nevű, kínai lányt fogok szeretni aki makacs és néha túlságosan flegma..De ugyan akkor kedves lány. Igazából akkor jöttem rá, mikor egy napot eltöltöttünk kettesben. Azon az estén gondolkodtam, hogy több ilyen kettesben levő nap is lehetne. Sokszor túl makacsnak, flegmának, pöcsfejnek és goromba mamutnak tűnök, de csak mert fogalmam nincs hogy tudnám ki mutatni az érzéseimet. Sokszor gondolkodtam azon, hogy ' Na most elé állok és elmondom' de sose volt merszem. Lehet most azért is mondom akkor mikor alszol. Hehe. Én megőrültem komolyan mondom - vakartam meg zavaromban a tarkómat - Fogalmam nincs hogy szerettem beléd de megtettem. Senki nem tudja..Igaz te se, vagyis..ha fel lennél és tettetnéd az alvást akkor tudnád..De alszol. Ami talán jobb is - kicsit még ültem felette, majd valamilyen agytekervényem kis gondolatmenetéből követően Huanhoz hajoltam mint egy csiga, majd lassan, óvatosan egy lágy, gyenge kis puszit nyomtam az ajkaira. Lassan elhúzódtam tőle és még pár percig mosolyogva néztem. Aztán ráeszméltem mit is csináltam, és gyorsan visszaraktam a puffot a helyére,majd lementem a konyhába idegesen.
- Hoho Jongin Úr. Miért ilyen ideges? - állított meg Kris.
- Nem vagyok ideges - mosolyodtam el.
- Nyugodj meg. Nem mondom el Huannak.
- Láttad? - kerekedett ki a szemem.
- Természetesen. Amúgy nem. Mit kellett volna? - mondta. Akkora kő esett le a szívemről, hogy azt el se tudom mondani.
- Hülye..semmit - mondtam.
- Jó reggelt - jött egy hang odafentről. Felnéztem a lépcső tetejére, ahol mind két kezével szemét dörzsölő Huan állt ott. Hirtelen görcsbe rándult a gyomrom, hogy 'Mi van ha...?'.
- Neked is - mondtam kicsit mosolyogva, majd a konyhába mentem kaját készíteni, hisz én nem ettem.
- Öh, Kai köszi a reggelit - mosolygott, majd hozzám lépett a konyhába, és a derekamra rakta a kezét. De, hogy miért és minek..Na arról fogalmam nincs. Lecsúsztatta rólam a kezét, íg kicsit súrolta a fenekemet. Úgy belepirultam, mint még semmibe. Pedig az vagyok ami. 
- Ízlett?
- Öh, igen. Egy speciális Kim Jongin per Kai szalámis szendvics, nagyon elnyerte ízlelő bimbóim szeretetét - kuncogott. - De igen, finom volt.
- És a narancslé?
- Köszönöm, megvagyok elégedve a narancslével ami talán még narancsot se látott de azért mondjuk, hogy frissen facsart narancslé - mosolygott.
- Akkor jó - kuncogtam.
- Mi ez a változatos szó használat, Huan? - jött oda Kris is.
- Csak eme csodás napon..
- Jön Kyungjae - fejeztem be Huan mondatát.
- Héé - csapott a vállamra - De igen. Jön a kis drágaszágom - vágott olyan fejet mint egy macska.
- Na de akkor jó lenne készülődni, és utána jönnél velem a reptérre - mondtam. Igen megőrültem. Megpusziltam álmába, most meg egy csomó időt vele kell összezárva töltenem.
- Igen is uram! - mondta és felszaladt a szobába.
- Mi van? Mitől könnyebbültél meg? - kérdezte Kris kicsit sunyin.
- Semmitől mert nem vagyok idegeees  - énekeltem a végét.
- Akkor jó. Kyungjae mikorra várható?
- Olyan 1 óra múlvára - mondtam.
- És a reptérig sok idő míg odaértek.
- De csak a buszmegállóba megyünk. Mivel onnan busszal eljönnek ide a félórási buszmegállóba és voálá.
- Ja..Mikor mennek?
- Meg se jöttek de te már azt kívánod, hogy menjenek. Kedves vagy.
- Nem csak na..
- Amúgy holnap dél után. Vagyis ebéd után.
- Értem. Akkor felfújjam a gumi izéket?
- Igen fújd fel a...gumi..izéket - legyintettem és fancsali pofával felmentem én is felvenni egy csőfarmert, egy fehér pólót és nagyjából kész is voltam. - Huan - kopogtattam be a szobájába, mire kinyílt az ajtó.
- Tessék?
- Kész vagy?
- Amint látod - mutatott magán végig. Egy sárga rövidnadrág és egy zöld pántos felső volt rajta, haja ki volt engedve és irtó hosszú volt és egy zöld converse cipő.
- Ehhez már csak egy rózsaszín kis telefon kellene meg rózsaszín hajpánt és lehetnél Eperke.
- Az teljesen rózsaszín. Tudod van unokahugom.
- Tudom mondtad.
- Amúgy rózsaszín a telefonomnak a tokja.
- Az inkább lila.
 - Szerintem pinkes..
- Inkább Lila.. - fontam mellkasomon össze két kezem.
- Pink.
- Lila.
- Pink.
- Lila.
- Jó legyen lila..De ez tényleg lila - nézte meg közelebbről én meg elröhögtem magam.
- Na gyere akkor - mondtam és lementem a lépcsőn egyenesen a kocsihoz. Szépen beültem a volán mögé, Huan pedig az anyós ülésre. Én elindultam a buszmegálló felé és szépen le is parkoltam ott mikor megérkeztünk. - Nem sokára itt a busz és szerintem Kyungjae örülne neki, ha te mennél oda hozzá először.
- Ki tudja.
- Én. Ti szépen hátul ellesztek én meg az anyjával elől leszek.
- Jól van. Mit mondjak az anyukájának?
- Hát két neve van és jobban szereti a Lindát, csak nem tudom, hogy színpatikus leszel e neki, mert ha nem akkor valami olyasmi lesz, hogy HyoRin-Eonnie. De mindig más volt. Mármint nem a neve, hanem az, hogy Eonnie vagy Noona..
- Értem - mondta egy bólintás kíséretében. Pár perc múlva megérkezett a busz is. Bólintottam Huannak, hogy kiszállhat és mehet.

Huan Pov'

Mikor Kai bólintott, én kiszálltam a kocsiból és a kocsi farának támaszkodtam. Mikor megláttam Kyungjaet elmosolyodtam, mire az arcára egy nagy vigyor ült ki, kirántotta anyja kezéből a kezét és hozzám futott. Én leguggoltam és felemeltem az ölembe.
- Hiányoztál Huan-Noona - mondta és megölelt, előtte pedig egy puszit nyomott az arcomra.
- Nekem is hiányoztál pici dongsaengem - pusziltam meg a fejét.
- Egyre erősebb vagy Huan - mondta Kai kicsit furcsállva.
- És? Mindegy. Jaj te kis Kyungie - pusziltam meg megint a fejét.
- Látom a fiam rá talált egy új lányra akit nyúzhat - nevetett az anyja, miközben a bőröndöket húzta az úton. Én leraktam Kyungiet és odamentem, hogy segítsek,
- Jó napot - hajoltam meg - Lu Huan vagyok. Ön nyilván Kyungjae édesanyja.
- Igen. Szia. Hívj csak HyoRinnak vagy Lindának - mosolygott.
- Segítsek?
- Megköszönném Huan - mondta, mire én az egyik bőröndöt átvettem tőle és húztam. Kai kinyitotta a csomag tartót és beraktam a bőröndöket. - Jonginnie, majd elmegyünk akkor kávézni?
- Igen el. Közben ti meg elmentek fagyizni a parkba - nézett rám.
- Jól van. Én elleszek Kyungieval - vigyorogtam, mire Kyungjae megfogta a kezemet és a kocsi felé húzott.
- Szálljatok be - mondta Kai én meg kint maradtam még vele.
- Én is beszállok akkor - mondtam és kinyitottam az ajtót - Jonginnie - kuncogtam ,mire ő csúnyán nézett rám de elmosolyodott és beült a volán mögé. Amíg haza értünk tök csöndben voltunk. Kyungjae játszott valamivel a telefonján, én pedig néztem. Elől HyoRin és Kai csendben ültek. Mikor megérkeztünk és Kai leparkolt Kyungjae arcára hatalams mosoly ült.
- Noona majd medencézünk? - kérdezte az ellenállhatatlan mosolyával.
- Persze, te kis cunci - simítottam meg az arcát - De előtte szépen elmegyünk fagyizni - mosolyogtam rá.
- Rendben Noona - vigyorodott el és beszaladt a házba. Én utána mentem és láttam, hogy mindenkinek hatalmas mosollyal köszönt. RiRin és Chanyeol elmondták, neki, hogy járnak, mire Channie és Kyungie lepacsiztak nevetve. Kris felkapta az ölébe és megszorontgatta, majd jött Chen és a többiek.
- Olyan aranyos srác - jött mellém Baekhyun.
- Igen. Nagyon édes - vigyorodtam el - Hallod megölelhetlek?
- Csodálkoztam, hogy nem kérdezted eddig meg - nevetett, majd megöleltük egymást. Utána Kyungie hozzám szaladt.
- Kai azt mondta, hogy készüljünk mert nem sokára indulunk.
- Jól van kis törpicsek - borzoltam össze a haját. Gyorsan felmentem a pénztárcámért, majd szépen megfogtam Kyungjae kezét.
- Mehetünk? - néztünk Kyungieval Kaira és HyoRinra.
- Természetesen - felelte Kai és szépen négyen kivándoroltunk a kocsihoz, majd mindannyian beültünk és elindultunk.
- Jonginnie, majd szeretném megbeszélni veled a további napok menetét akkor - hallatszódott HyoRintól, aki ismét csak elől ült. - Tudod van egy unokahugom, aki nagyon szívesen randizna veled.
- Elhiszem. Én is randiznék magammal ha lány lennék. Elvégre is ilyen jó képű és sármos fickóval ki találkozik nap mint nap? - kérdezte HyoRintól, egy pillanatra rátekintett és HyoRin 'Ez most komoly?' fejet vágott, mire Kai elmosolyodott és kinyújtotta a nyelvét és visszafordult az út felé. - De komolyan. Viszont bocsi, de a szívem már foglalt szóval nem kérek a randizgatásból - mondta. Ezen HyoRin, Kyungjae és én is eleresztettünk egy 'Mi van?'-t egyszerre. - Most mi az? Olyan furcsa, hogy Kim JongInnak ellopták a szívét?
- Az a furcsa ahogy fogalmazol drágám - paskoltam meg a vállát - De maga a helyzet is az. Hisz Kai, a minden lében kanál rideg és bunkó ember szívét ellopták, hogy a szavaiddal éljek. Ki az a szerencsés lány? Szeretném megismerni, hisz akkor nem lehet semmi ha pont a te szívedet elnyeri. De jól tudjuk, hogy a rideg felszín alatt egy érző szív dobog - mondtam, mire HyoRin és Kyungie csak bólogattak.
- Valszeg ismered, sőt ti is, de nem fogom elárulni ki az - nyújtotta ki a nyelvét. Ebbe mindannyian beletörődve sóhajtottunk egy nagyot, majd Kyungie megszólalt.
- Miért nem Huan az?
- MI?! - néztem rá, Kai meg majdnem lesodródott az útról, mert hirtelen megrántotta a kormányt.
- Most mi az? Miért nem Huan az?! Ő kedves, aranyos, gyönyörű, mi kell még?! - kérdezte, mire én fülig bepirulva lejjebb csúsztam az ülésben.
- Gyönyörűnek gyönyörű, kedvesnek kedves, aranyosnak aranyos..tényleg Jonginnie.. - mondta Hyorin.
- Jól van na, leszállhatnánk a témáról? - kérdezte fülig bepirulva amin csak kuncogtam. Előre nyúltam és összeborzoltam a haját.
- A 'kis' Kim JongIn szerelmes lett egy titokzatos, még is ismert lányba.
- Igen, van baj? - nézett hátra a válla felett egy másodperc erejéig. Mindenki kuncogni kezdett, majd a kedvenc fagyizóm előtt megállt. - Na akkor majd jövünk értetek ha...
- Nem kell, majd haza sétálunk - szakítottam félbe Kait. - És Jonginnie most készülj fel, hogy az unokaöcsédet teletömöm fincsi fagyival - vágtam cuki fejet.
- Azért a gyomrát ne rontsd el - kuncogott az anyja.
- Rendben van HyoRin - kuncogtam én is, majd kiszálltunk Kyungjaeval a kocsiból és szépen bementünk .- Nos mit szeretnél?
- Hm..csoki,citrom,zöld alma,őszibarack, kinder, puncs...
- Azért ha így haladsz elrontod a gyomrod és az anyád kinyír - nevettem.
- Jó - vágott szomorú fejet.
- De attól megvehetem..Csak nem egyszerre. Hanem szépen hármat kiválasztasz, elmegyünk a szökőkúthoz galambokat etetni, visszajövünk és a másik felét betömöd, na?
- Ez így tökéletes - tapsikolt. - Minden gyereknek ilyen anyuka kéne - ölelt át a derekamnál. Én csak mosolyogva simogattam a hátát, majd leguggoltam elé, megpusziltam mind két pofiját.
- Ha ezt bóknak szántad, köszönöm - mosolyogtam rá.
- Szerintem Hyung beléd szerelmes.
- M-m-mi, m-m-miért?
- Mert mikor felhoztalak ideges lett - vigyorodott el.
- Talán mert nem akarta kimondani, hogy az hét szentség, hogy nem Huan az.
- Ki tudja?! Az élet tartogat meglepetéseket - kacsintott.
- Te..biztos csak 5 éves forma vagy?
- Igen - kuncogott. - Csak anya, nagynénje sokat tömték ilyen hülyeségekkel a fejemet. Brr..

Az idő szép lassan elment, és mire felfigyeltem már este hat óra lett. Még mindig a fagyizóban ültünk, Kai már vagy hatvanszor hívott, hogy mikor megyünk már. A napból már csak pár fénycsóva látszott ki a hegy mögül.
- Menjünk, Kyungie?
- Még ne. Huan-noonával olyan jó lenni. Csodálkozom, hogy nincs pasid.
- Hát azon én nem - kuncogtam - Tudod nekem is teszik egy srác..Most először tudom magamnak is bevallani, hogy szeretem.
- Akkor rajtad kívül én tudok róla csak?
- Igen - mosolyogtam rá. Majd megláttam Kait a fagyizó előtt. - És nem is fogom elmondani.
- Mit nem fogsz elmondani? - jött oda hozzánk.
- Hyung - ölelte át Kyungjae Kai derekát.
- Semmit. Egy titkos receptet.
- Bár tök mindegy, mert hallottam a beszélgetést - öltötte ki a nyelvét.
- Nyelvnyújtogatós kedvedben vagy, úgy látom.
- Igen - kuncogott. - Na menjünk haza. Milyen fagyit ettél, Kyungie? - kapta fel az ölébe majd szépen kisétáltak, én pedig fizettem.

Mikor haza értünk HyoRin már javában mesélt történeteket a kis Jonginnieről.
- Én is én is - ugrottam mellé.
- A frászt rám hoztad,te lány - paskolta meg a vállam.
- Sajnálom. Szóval mi volt a kis Jonginniaeval?
- Régen mikor tetszett neki egy lány enyhén szólva szétkürtölte a közös ismerőseik közt, és csodálkozott, ha kiderült.
- Heh..szóval azért nem mondod el senkinek? - néztem rá.
- Pontosan.
- Rengeteg lány volt odáig érte, de ő váltig állította, hogy az ő szerelmes csak is az anyukája - kuncogott HyoRin.
- De édes vagy Kai - vigyorogtam rá.
Ő is elvigyorodott majd az alsó ajkába harapott és végig nézett a többieken, hogy mit reagáltak erre a kis mondatra, de csak kuncogtak, hogy milyen édes volt Kai.
- Anya, anya - szólt Kyungie.
- Tessék kicsim!?
- Elmeséled azt, mikor megszülettem és Kai vigyázott rám? - kérdezte gyermeki mosollyal az arcán.
- Oh, igen azt el is felejtettem..Nos mikor a kicsi Kyungie megszületett - a további szavakat már alig hallottam. Egyre halkultak, míg végül teljesen el nem ültek  a fejemben. Körül néztem és láttam HyoRin mozgó száját, Baekhyun nevetett, Kyungsoo mosolygott, Kris tipikusan csak figyelt, Luhan eltátotta a száját, RiRin és Chanyeol nagyjából leszarva a körülöttük lévő embereket enyelegtek egymással, Kyungie boldogan figyelte az anyját. Nekem sose volt olyan gyerek korom mint Kyungjaenak. Az anyám szeretett-vagyis váltig állította- de állandóan dolgozott. Kis ideje se nagyon volt rám. Legtöbb időt a mamámmal töltöttem. Aztán 15-16 évesen kezdtem el lógni Fei Feivel. Utána mama már nem vigyázott rám, anya felém se hederített. Luhan többet foglalkozott velem akkoriban. De nem értettem miért. Hisz addig alig beszéltünk, utána pedig magához vett ugye, és mindent megtesz, hogy túl jussak azon az élet szakaszomon amire nem vagyok büszke. Sőt..Teljesen megváltoztam amióta Fei Feivel voltam. Előtte egy csendes kislány voltam, aki inkább a könyveket bújta. Sosem szeretett egy fiút se igazán, és csak azért volt együtt a legelőző barátjával, mert Fei Fei kényszerítette. Az első szeretkezés ami akkor történt meg mikor 16 lettem. Túl korainak vélem így. Hisz csak 18 vagyok. A sok pia, bulizás, részegség, cigi. Ha lehetne azt a korszakomat újra játszanám és elfelejteném Fei Feit. De ezt. Hogy ide költöztem Luhanhoz, az élet összes pénzéért se adnám. Luhanra tévedt a tekintetem, aki önfeledten nevetett azokon, amiket HyoRin mondott. Ránéztem Baekhyunra, aki szintén mosolygott. Xiumin és Kris akik szintén nevettek.

Semmiért nem adtam volna ezt az életet, hogy itt lehetek és megismerhettem a srácokat. Mind a 12 srácot megfigyeltem picit, majd újra Kaira tévedt a tekintetem. Hirtelen a sírás kerülgetett. Eszembe jutott, mikor Hyunseunggal való randimról haza érve elbeszélgetett a fejemmel, mikor ott termett és haza kísért a legutóbbi randin és haza kísért majd odajött és mellém bújt és 'védett' a vihartól.
- Bocsánat - mondtam és kimentem a medencéhez. A ház falának támaszkodtam, majd óvatosan ellöktem magamat és a medence túlsó oldalára mentem. Csak néztem kifelé a kertbe. Rengeteg fa, kis ösvény, minden. A sírás fojtogatott. Nem tudom miért. Halk lépéseket hallottam magam mögött. Hátra néztem. Kai jött utánam. Kicsit még álltam mellkasomon összefont karokkal.
- Minden rendben? - kérdezte halk, lágy hangon. Én lehunytam a szememet és fejemet felemeltem az égnek. Nem szabadott gyengének lennem. De nem bírtam tovább. Hátra fordultam, Kai mellkasába fúrtam a fejemet, átöleltem a derekát és kitört belőlem a sírás. - Hé, nyugi Huan - mondta, majd óvatosan átölelte a derekamat és magához húzott. Az állát a fejemen pihentette. Óvatosan kezdte simogatni a hátamat én pedig csak öleltem a derekát és sírtam. - Mi a baj?
- Kö-szö-nöm -dadogtam.
- Mit? - kérdezte kíváncsian.
- Hogy itt vagytok nekem - a mondat végére már elcsuklott a hangom. Akármennyire is szerettem volna elmondani mennyire köszönöm, hogy mellettem vannak..Nem tudtam. Nyekkenni se tudtam.

Kyungjae Pov'

Mikor picit már megelégeltem anya történeteit és szemforgatva fontam össze mellkasomon a kezemet, gondoltam egyet és Huan után akartam menni, megkérdezzem mi a baj. De Kai hyung már megelőzött. A hátsó udvar ajtajánál megálltam és őket néztem. Úgy néztek ki, mint egy házaspár. Tiszta aranyosak voltak. De Huan sírt. Kai óvatosan simogatta a hátát, Huan pedig szorosan ölelte őt. Fogalmam nincs mi lehetett a baj. Tudtam, hogy nem kellett volna odamennem, de valamiért óvatosan odasétáltam. Kai kinyújtotta a kezét, majd Huan felnézett és ő is. Odarohantam és megöleltem őket. Huan és Kai keze a hátamon pihent. Kai félkarral ölelte Huant, aki még mindig sírt. Engem is a sírás kerülgetett.Láttam Kain, hogy furcsállja a dolgot, de bántja is.

Baekhyun Pov'

Kait kerestem a szememmel a többiek közt, de nem találtam. Eszembe jutott, hogy Huan után ment. Kyungjae is. Érdekelt mi tart ilyen sokáig, de nem akartam még felállni és ott hagyni HyoRint a sztorijaival, amin Xiumin olyan önfeledten nevetett, hogy a kanapéról is lassan leesett. Felálltam, bocsánatot kértem és elindultam kifelé a medencéhez. Ám az ajtóban megtorpantam. Elmosolyodtam a látványon. Huan, Kai és Kyungie olyanok voltak mint egy család. Édesek voltak így együtt. Sokkal jobban mutattak, mintha szívták volna egymás vérét. Visszafordultam mosolyogva. Luhan felém nézett és kérdően bólintott. Megráztam a fejemet, majd leültem a helyemre.

Huan Pov'

Pár perc múlva elengedtem Kait, majd Kyungjae kezét megfogtam és az egyik napágyhoz vezettem.
- Kyungjae. Lehet ezután a kis monológom után nem fogsz úgy kedvelni mint most. Lehet megutálsz. Ki tudja - kezdtem, miközben letöröltem a könnyeimet, ami nagy részét valószínűleg Kai pólója itatott fel. Az előbb említett leült mellém, Kyungjaet pedig az ölembe vettem.
- Ne butáskodjon Noona..Én a Noonát mindig fogom szeretni - ez újra meghatott és Kai vállára hajtottam a fejemet, majd felemeltem és a kis Kyungiera néztem.
- Egészen pár hónappal ezelőttig egy eléggé..érdekes alak voltam. Piáltam minden nap, berúgtam, cigiztem, lerészegedtem. Játszottam a srácokkal, mint macska a gombolyaggal. Nem vagyok büszke a multamra. De azért jöttem ide, hogy új életet kezdjek. Ez sikerült is valamilyen szinten. Itt annyira boldog vagyok, hogy azt kimondani nem tudom. Mindannyian sokat segítenek. De talán a legtöbbet ő - mutattam Kaira, aki meglepődött.
- Én? Nem keversz valakivel össze.
- Nem.. - elmeséltem Kyungienak mindent, ami velem és Kaival történ ,természetesen miután Kait visszaküldtem a szobába, hogy ne hallja hogyan is áradozok róla.
- Te Kait szereted - jelentette ki maga elé meredve Kyungjae.
- Pontosan - bólintottam - És megköszönném ha nem mondanád el senkinek sem.
- Persze Noona. Nem tennék neked rosszat - mondta és megölelt - Ha itt leszek én is segíteni fogok neked - mondta. Hallottam a hangján, hogy már a sírás szélén áll. Megölelt. A hátát kezdtem simogatni.
- Menjünk vissza.
- De kisírtad a szemedet is.
- Mondhatom, hogy egyszerű allergia.
- Kincsem, gyere megyünk - jött ki HyoRin.
- Megyek. Szeretlek noona - mosolygott, megölelt, az arcomra nyomott egy puszit és elfutott. Az anyja még hozzám lépett.
- Szerencsések a fiúk, hogy ilyen lány jött hozzájuk mint te. Kai szerintem téged szeret ez nem is vitás.
- Szerintem vitás.
- De azzal már nem vitatkozol, hogy te őt szereted igaz?
- Igaz - hajtottam le a fejemet.
- Rendben - mosolyodott el. - Holnap találkozunk Huan - mosolygott, nyomott az arcomra egy puszit és elment. Csak ott ültem és néztem ki a fejemből. Már sötétedett is.
- Biztos minden rendben? - jött ki Kai. Felnéztem rá és elmosolyodtam.
- Igen. Minden rendben.
- De..
- Igen Kai minden rendben. Csak rátok gondoltam és nagyon köszönök mindent - mosolyogtam rá. Immáron nem kezdtem el a bőgést, csak felálltam és mint egy 5 éves kislány megöleltem Kait a derekánál - Tényleg köszönöm.
- Ugyan, nincs mit. Ez a legkevesebb - simította meg a hátamat. - Menj lepihenni - mosolyodott el. Én adtam az arcára egy puszit és felmentem. Hamar az ágyba kerültem, így már csak a mai napra gondoltam és visszagondoltam az álmomra, ahol Kai megpuszilta a számat. Megérintettem az ajkaimat, közben arra gondolva..Milyen jó lenne, ha megtenné. Az oldalamra fordultam, lehunytam a szemeimet és elaludtam.

6 megjegyzés:

  1. Nagyooon jó lett *-*a kis Kyungjae nagyon érett, és milyen kis cuki... Kai pedig ahw... nem tok mit mondani csak annyit h mihamarabb hozd a kövi részt! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Rendben mihamarabb hozom a következő részt :D

      Törlés
  2. Először is: Bocsi, hogy nem írtam, csak a napok olyan gyorsan repülnek én meg nem győzöm magam utolérni itthon. >-<
    Na szóval, az előző+ennek a résznek köszönhetően a reakcióm:
    http://24.media.tumblr.com/b0fa3efa06381545d03741f01be3ff34/tumblr_mp2mbzo8lX1rvv4qro1_250.gif
    http://2.bp.blogspot.com/-D7Dllm8yjq4/UWR-032RkLI/AAAAAAAADJ8/HZ6Dtn4LHhM/s1600/tumblr_md2umao8821rz5ioyo1_500.gif

    Jongin olyan édes, hogy nem meri Huannak bevallani, hogy szerelmes belé, de mikor ő aludt és akkor bevallotta neki *-* és a kis szájra puszi *-* jaj, és Kyungjae milyen kis érett fiú, zabáljam meg olyan édes ;w;
    Ez olyan vicces amugy, hogy itt *márbocsi,decsakjóértelembenmondom* tökéletlenkednek egymás előtt, hogy nem merik bevallani. :D:3
    Kis édeskék. :3 Siess a következő résszel, jaj!*-*

    (Jövőhéten, ha esetleg tennél fel részt, akkor azért, mert gólyatáborban leszek. ^^" Megleszek fosztva az internettől és eme csodás dolgoktól. ;w; ♥)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj semmi gond :D Hát örülök neki, hogy ilyen reakciót váltott ki belőled :'D :D És rendben van :) Amúgy még ezen a héten kész lesz a rész, ha tudok sietni akkor a 13. is :) onnantól már felpörögnek az események ;) És így köszönöm a komizást is *-* És azt is hogy olvasod a blogom :)

      Törlés
  3. őszintén szólva a blogod jobban megfogott mint egy könyv. Lehet h az exo miatt van de nm hiszem :D Na mind1. Huan személyisége nagyon tetszik habár Kyungie érettsége egy icipicit ilyesztő nekem xD Nagyon várom a kövi részt mert h őszinte legyek veld asszem én függő lettem szóval gyorsan hozzad!!! :"D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh hát ennek nagyon örülök *-* Majd lesz magyarázat rá :3 Hozom hozom már nem sokára :D *-* Ennek nagyon örülök :'))) Köszönöm ^^:)

      Törlés