2013. június 22., szombat

Chapter Five ▲


A kis KyungJae megérkezése ▲


Mikor reggel felkeltem, rögtön a szekrényemhez léptem és kiválasztottam egy egybe részes ruhát. Virágok voltak rajta kék alapon. Cuki volt. A hajamat kiengedve hagytam, felvettem a kis fehér topánkámat, felvettem a fa, fehér karkötőmet. Kifésültem még egyszer a hajamat, felraktam a szemüvegemet amit csak néha napján veszek fel és megpördültem még egyszer a tükör előtt.
- Jó reggelt - jött be Kai..
- Erről beszéltem. Mindenhová csak úgy ... - szakított félbe egy puszival amit az orromra adott. Ő csak vigyorgott én meg pár másodpercig lefagytam majd elkezdtem erősen törölgetni az orrom. -Phfujj.... - mondtam miközben már lassan azt terveztem, hogy hipóval mosom le.
- Na szóval. Akkor jössz a reptérre?
- Aha - mosolyodtam el egy percre és visszatértem előző tevékenységemhez.
- Nem vagyok leprás. De akkor gyere - mondta és ő kiment a szobámból. Az órára néztem ami fél tízet mutatott.  Fél tizenegykor ér a gép a repülőtérre. A nappaliban Luhan, Kyungsoo és Chanyeol is megjegyezte, hogy milyen aranyos vagyok. Baekhyun pedig csak bólintott mosolyogva. Beültem a kocsiba és eszméletlenül féltem, hogy Kai hogy vezet. De elég jól. Nem túl gyorsan és nem túl lassan. Pont jó. Mikor odaértünk Kai előre ment a reptéren és a leszálló helyhez legközelebbi padra telepedtünk le. Fél tizenegy előtt öt perccel Kai már olyan volt mint a mérgezett egér.
- Kai nyugi - mondtam. - Ide fog találni.
- Nem az érdekel, hogy ide fog e jönni, hanem, hogy valakivel nem e barátkozik össze. A múltkor például egy idős nénivel beszélgetett miután nagynéném leengedte a gépről és az a nő mindenhová jött ahová Kyungjae. Ijesztő és idegesítő volt.
- Megértem - mondtam majd Kai reménytelien nézett egy kisfiúra, aki nagyon nem látszott még csak 3 évesnek sem nem még, hogy 5. Plusz összebarátkozik idős nénikkel. Juj.
Mikor Kai elment a kisfiúért az kicsit durcásan, de megfogta a kezét. Mikor odaértek hozzám a kisfiú elkezdett mosolyogni.
-Szia. Gondolom te vagy Kyungjae – mondtam kedvesen és nyújtottam a kezemet miközben leguggoltam hozzá.
-Igen. Elnézést, de én nem tudom, hogy téged hogy hívnak – vágott szomorú fejet. Olyan édes. Nem hasonlít az unokabátyjára.
-Huan – mosolyogtam. Kyungjae elengedte Kai kezét és megfogta az enyém.
- A noona kedves – mondta hátra fordulva Kainak Kyungjae. Én elmosolyodtam.
- És milyen volt az út, Kyungjae?
- Hívj Kyungienak – mondta. Kai eltátotta a száját. Gondolom nem sok embernek mondja, hogy így hívják. – És elégé unalmas. Anya folyton arról beszélt, hogy mi lesz itt, mert, hogy jött egy Noona a bátyámékhoz. És arról papolt, hogy végre valahára talán szerelmes lesz az ő kicsi kereszt fia – mondta. Itt majdnem megfulladtam a köhögéstől.
- Azt kétlem – jött mellénk Kai. – Elmenjünk fagyizni? – kérdezte kedvesen az unokaöccsétől Kai.
- Ugye Huan-Noona is jön? – nézett rám. Én csak mosolyogva bólintottam. – Akkor rendben. Hyung, én kaphatok három gombócot?
- Kaphatsz te kis tök mag – borzolta meg a haját Kai Kyungienak.  Az a kisfiú annyira aranyos.
- Köszönöm Hyung – hajolt meg picit Kyungie. Mikor a kocsihoz értünk én beültem az anyósülésre, Kai pedig bekötötte Kyungjaet, aztán beült a volán mögé és elindultunk haza felé. – Annyira furcsa volt, hogy anya folyton beszélt. Azt mondta fel kéne hívnod már Hyung. Régen hívtad. Ja és Chaerin noona is várja a hívásodat.
-Anyámmal tényleg régen beszéltem. És Dongsaeng. Anyud meddig dolgozik ma?
- Éjfélig körülbelül – nekem annyira ebbe nem volt beleszólásom így csak kifelé bámultam a fejemből. – Noona – szólt Kyungie.
-Hm?
- Ha haza értünk és lepakoltunk és megfagyiztunk akkor elmegyünk a partra?
- Ez Kain múlik – mosolyogtam rá.
- Hyung – mondta.
- Igen el – nevetett Kai. Miközben utaztunk hazafelé azon gondolkodtam, hogy vajon milyen lesz a kisfiú ha haza értünk. Plusz meddig marad. Kai kicsit feszültnek tűnt, de túlságosan nem érdekelt.  Hirtelen megjelent előttem az amikor megpuszilta az orromat. Megráztam a fejemet és csak tovább néztem ki a fejemből.
- Noona – szólt Kyungie.
- Tessék Dongsaeng?
- Hány éves vagy?
- 19 leszek – mosolyogtam.       
- Juj az jó. Kai Hyung 20 éves lesz.
- Tényleg?
- Igen. Régen mindig elmentem a szülinapján hozzájuk, de mivel már messze lakik ezért nem teszem.
- Én is így voltam az egyik barátommal. Már Amerikában lakik és nem is beszélünk.
- Mióta vagy Kai Hyungéknál?
- Nem rég óta. Max 1 hete. De lehet kevesebb ideje. És te meddig maradsz?
- Két nap. Ma, holnap és holnap után megyek vissza Tokióba.
- Tokióban laksz? – kérdeztem csodálkozva.
- Igen.  Régen itt laktunk Szöulba, de az anyukám és az apukám elváltak és mi Tokióba mentünk apa meg maradt itt. De nem bántam meg. Nagyon aranyosak a japán gyerekek.
-  Gondolom Japánul is tudsz – mondtam.
- Annyira nem. A nyelvtant nem tudom de alapjába véve tudok kicsit.  Te milyen nyelveken tudsz?
- Kínaiul, japánul, koreaiul, angolul és mandarinul.
- Wow..Jó sok nyelven tudsz – mondta Kyunggie. Kai mind e közben csak csendben vezetett haza felé.
- Hát igazából csak azért mert az anyukám koreai , a nagymamám félig kínai,félig koreai, apukám teljesen kínai, papám kínai, a másik két nagyszülőm meghalt még 8 éve, aztán angolul meg kedvtelésből megtanultam 1 év alatt. Vagyis az alapokat.
-Hogy értve az alapokat?
- Szavak, jelentésük és a mondat sorrendek . De így 18 éves koromra normálisan, folyékonyan megtanultam.
- Értem már. Én japánul, koreaiul és az Exo M miatt kínaiul is de azt nagyon kicsit. Csak a köszönéseket, meg, hogy ’Hogy vagy?’.
- Az is valami. Nem mindenki tud kínaiul – mosolyogtam. Mikor megérkeztünk, kiszálltam a kocsiból és elkezdtem volna pakolni,  Kyungie megfogta a kezemet.
- Majd Kai kipakol. Bejössz velem? Egyedül kicsit félek. Hisz sokan vannak – kuncogott. Én kicsit elnevettem magamat és bementem vele. Baekhyun kicsit meglepődött. – Kyungsoo – ment megölelni Kyungsoot aki csak nevetve ölelte meg a kis törpét. Azután mindenkit megölelt. Rirint meg is puszilta. Olyan aranyos egy kis srác.  Azt hittem kis flegma nagyképű fiú lesz. Hát nem kell az unokabátyjáról leolvasni milyen lesz az unokaöccse.  Majd megkért engem, hogy kísérjem fel a szobájába, ami a Kaiéval szemben volt.  – Sokszor aludtam Kaival. Tök jó. Így átölel szorosan – próbálta bemutatni. – És nem rúg le, mint Luhan – nevetett.
- Hát igen. Luhan képes lerúgni az ágyról.
- Ismered Luhant?
- Bár ne ismerném – mondtam. – De a testvérem, szóval igen ismerem.
- Akkor azért hasonlítotok… - vágott olyan ’ Most már értem’ fejet. Kai pár perccel később bejött a csomagokkal. – Kai Hyung, ha te nem fogsz ezzel a lánnyal járni majd én megteszem – ölelte át a derekamat. Hát igen jó alacsony vagyok, hogy egy 5 éves a derekamat átöleli. Szinte felért. Kai csak nevetett.
- Nem hiszem, hogy egy 5 évessel szeretne járni.
- Inkább, mint veled – nyújtottam ki Kaira a nyelvemet. – Na, gyere, menjünk fagyizni – mosolyogtam teljes mosoly szélességgel. Beültettem a kocsiba, bekötöttem és beültem a volán mögé.
- Te tudsz vezetni? – ült mellém Kai.
- Majd meglátod – válaszoltam és elindultunk, majd az egyik fagyizó parkolójánál megálltam.
- És tud vezetni – akadt ki Kai.
- Két éve van jogsim eszes gyerek. Na, itt megfelel Kyungie?
- Meg. Ez a kedvenc helyem – pattant ki az autóból. Én is így tettem majd Kai oldalára álltam.
- Ha nem jössz, ki bezárlak – mondtam, mire ő kiszállt és gyilkos pillantásokat vetett rám. – Menj Kyungie válaszd ki a mit szeretnél – mondtam mire előre szaladt – Most mi az? – vigyorogtam Kaira egoistán.
- Semmi. Csak szinte engem észre se vesz, úgy el vagytok – mosolygott.
- Hát... van ilyen. Ha jön legközelebb biztos veled lesz inkább. Én még ismeretlen vagyok neki.
- Nem hiszem. Baekhyun se ismeretlen neki és még is vele van a legtöbbet a bandából.
- Nem azt mondtad, hogy..
- De, mert vele van de Baekhyun kedves és átengedte a győzelmet, mert tudja, hogy nem szeretek veszíteni.
- Majd most megtanulsz. Nem vagyok köcsög szóval, ha akarod, haza mehetek.
- Nem kell. Jó látni ilyen boldognak.
- Akkor jó – mondtam és beszaladtam Kyungie után, aki két csoki gombócot és egy ét csoki gombócot választott. Én két ét csoki és egy zöld almát. Leültünk egy asztalhoz az ablak mellé, és 5 perc se volt, mire kihozták.
 - Köszönjük – mondtam mikor a pincér lerakta elénk a kelyhet.
- Fogyasszák egészséggel – mondta és visszament a pult mögé. Miközben megettük a fagyit Kyungie rengeteget mesélt magáról.  Tényleg nem olyan, mint az unokabátyja. Sokkal kedvesebb és aranyosabb. Miközben beszélt én őt néztem, néha Kaira is rápillantottam, aki ezer wattos mosolyával nézte mit beszél Kyungjae. Mikor végeztünk csak mosolyogva felálltam és elvittem mind a 3 kelyhet a mosogató helyre.
- Viszlát – mondtam miután kifizetem a fagyikat. A dolgozók is köszöntek és mikor kiléptünk át akartam adni a vezetést Kainak, de ő azt mondta, hogy jobban és biztonságosabban vezetek. Lementünk a partra és ott leültünk Kyungieval elsőnek a homokba és elkezdtünk homokvárat építeni. Kai csak figyelt minket. Mintha nem is akarná, hogy ő győzzön.

Kai Pov’
Miközben figyeltem Huant és Kyungiet olyan boldog voltam. Nem tudom miért. Ahogy Huan bánt Kyungjaevel az elképesztő. Mintha nem is az a visszaszólalkozó lány lenne akit ’ megismertem .’ Elvoltak, mint a befőtt. Én inkább nem is törekedem arra, hogy győzzek. Odajön hozzám ha akar, de Huannal nagyon jól elvannak. Egy óra után körülbelül lejött a partra még Luhan, Ririn és Chanyeol is. Luhan és Chanyeol csodálkozva figyelték Huanékat. De megértem, mert olyanok voltak, mint két gyerek. Kyungjae lehomokozta Huant, majd elfutott erre Huan utána szaladt egy marék homokkal. Aztán befutottak a vízbe és ott pocskolódtak. Vicces volt őket nézni. Szinte mindenki rajtuk röhögött. Kivéve persze én. Én csak elmosolyodtam. Huan sokkal másabb, mint amikor velem viselkedik. Bár én is így vagyok vele. Valahogy rideg és komor vagyok vele, míg másokkal inkább kedves. De mindegy ezen nagyon nem tudok változtatni, mert már próbáltam kedvesebb lenni, de mindig jött az a reflex és nesze neked Huan. Ilyen volt az is mikor ellöktem. Mikor ez eszembe jutott ránéztem a karjára, ami még mindig olyan lilás volt.  Azért kicsit sajnálom, hogy ilyen erősen meglöktem. Mikor láttam, hogy Kyungjaehez beszállt Chanyeol és úgy pocskolták Huant, én fogtam magam és Huan mellé futottam.
- Ha már ők ketten vannak akkor mi is –mondtam és ő csak csodálkozva nézett rám, de rögtön nevetésbe ment át mikor lepocskolták a fiúk. Elkezdtem én is pocskolni a többieket néha Huannal olyan közel kerültünk egymáshoz, mint talán még soha. Na, jó mikor odaállt elém vagy a múltkor mikor odaálltam elé annál kicsit távolabb, de akkor is közel voltunk egymáshoz. Már mindenki csurom víz volt, kivéve Luhant és RiRint akik csak ültek a homokba és fetrengtek a röhögéstől mikor Huan és én majdnem nyaltunk egy jó nagyot. Mindketten felnevettünk ugyan, de nem volt kellemes érzés.

Huan Pov’

Miközben ott fröcsköltük egymást világba Chanyeollal és Kyungjaeval, nagyon jól éreztem magamat. Aztán Kai és Channie kiálltak majd Kyungjaet felkaptam az ölembe és elkezdtem pörögni össze vissza.Ránéztem Kaira aki megint csak ezer wattos- helyes - mosolyával vizslatott minket.

 Mikor már Kyungienak és nekem is elegem lett a pocskolódásból kimentünk a partra és én hanyatt feküdtem, mellém lefeküdt Kai a másik oldalra Kyungie.
- A Noonát megszerettem – ölelte át a derekamat és a hasamra rakta a fejét. Olyan édes egy gyerek. TE jó ég tuti nem unokatesók Kaival. Még csak rokonok se.
- Én is megszerettem a Dongsaenget – mondtam és a hátát kezdtem simogatni.
Már vagy két órát csak ott feküdtünk. Néha Kaira néztem és ő is rám ,de nem érdekelt túlságosabban. Mikor megnéztem, hogy Kygunjae alszik e, láttam, hogy igen. Ezért megpróbáltam felülni. És mikor sikerült Kai segített berakni a kocsiba. Én haza vittem a tökmagot. Mikor hazaértünk kivettem nagy nehezen a kocsiból miután kinyitottam a ház ajtaját, majd mikor beértünk óvatosan fenékkel lökve becsuktam. Felvittem a szobájába, leraktam az ágya és betakartam az egyik épp kéznél lévő takaróval. Épp felállni készültem, hogy akkor megyek én is piheni, mikor Kyungie megfogta a kezemet.
- Maradj itt – mondta. Én bebújtam mellé az ágyba és egyik kezével átölelte a derekamat, fejét a hasamra rakta és így újra elaludt, miközben dúdoltam neki a Peter Pan-t az Exo-tól. Felnéztem az órára ami csak fél hetet mutatott. Jól elhúztuk amúgy az időt a parton, nem mondom. Már körülbelül két órája csak ott feküdtem mellette és simogattam a fejét, mikor Kai benyitott. Mutattam, hogy maradjon csendbe, de szerintem nem is nagyon tudott volna megszólalni. De mutatta, hogy menjek már kicsit. Kyungjaet megpróbáltam óvatosan leemelni magamról, hogy kitudjak mászni és sikerült is. Betakartam, majd szépen adtam egy puszit a fejére. Mikor  elmentem Kai előtt felnéztem rá majd kimentünk a szoba elé.
- Mi a baj? – kérdeztem.
- Te nyertél.
- Miért? Ez csak az első nap. Még simán nyerhetsz.
- Nem hinném. Ha láttad volna magatokat kívülről… Olyanok voltatok mintha a testvéred lett volna vagy nem is tudom. Kyungjae nem túl sok mindenkinek mondja, hogy hívja Kyungienak. Nekem mondta,Baekhyunnak és Kyungsoonak. Senki többnek rajtad kívül még. Szóval szerintem nagyon megszeretett téged. Emlékszel mit mondott nem? Ha velem nem fogsz járni majd vele. Eddig csak RiRinnek mondta de őt annyira nem szerette csak kívülről mert sose beszéltek semmit. Veled? Nagyon jól elvan. Ennek örülök is, tényleg. Mert legalább látom mennyire boldog. Khm..aranyosak voltatok mikor ott homokoztatok.
- Hát figyelj.. Attól, hogy elvan velem ma, lehet holnap nem lenne – mondtam. – Mit mondtál? – vigyorogtam.
- Azt, hogy aranyosak voltatok – mondta szem rebbenés nélkül.
-Hát köszi – mosolyogtam. – De szerintem Kyungjae nagyon kedves és aranyos fiú. Megérdemli, hogy boldog legyen. Miért kell olyan hamar haza mennie?
- Ezt neki ne mond el, de talán visszaköltöznek ide. Nagyon sok barátja nincs, de kedvesnek találják. Már voltam sokszor a sulijában és sok lány meg is rohamozott.
- Szóval utána költöznek?
- Igen. Szóval lehet utána több időt fog itt tölteni nálunk – mosolygott.
- Az jó lenne. Persze ha itt maradok.
- Miért? Elköltözöl?
- Nem. Vagyis egyenlőre nem. Szerintem én megyek aludni vagyis fürödni – mondtam. – Ja és Kai..szerintem ti aranyosabbak vagytok mint mi – mosolyogtam majd bementem a szobámba. A falnak dőltem és azon gondolkodtam, hogy tényleg ezt mondtam!? Elmentem a fürdőbe és engedtem magamnak egy kád forró fürdőt. Majd levetkőztem és belemártóztam. Annyira jó volt végre kicsit pihenni. Csönd volt, kényelem. Minden jó volt. A telefonomat a szennyesről elvettem és elindítottam az EXO Black Pearl-jét. Igen. Szeretem az Exo-t de nem azért mert Luhan a testvérem, hanem mert jók. És be kell valljam Kai nagyon tehetséges táncos. Mikor kiszálltam a kádból és felvettem egy fekete bővebb felsőt kimentem a teraszra és elszívtam egy szál cigit. Visszagondoltam a mai napra és összességében nagyon jó volt. Sokkal boldogabb vagyok így és itt mint mikor Fei Feivel voltam és állandóan buli buli hátán.  Attól,hogy Kaival olyan a kapcsolatunk amilyen, még jól érzem magamat itt. Egyszer csak valaki kopogtatott az ajtómon. Odamentem és kinyitottam.
- Chanyeol – mosolyogtam – és Kyungsoo , sziasztok. Gyertek be. Elvégre is  ti házatok én meg csak vendég vagyok.. – mondtam.
- Ugyan Huan.. Elhiszed, hogy szerintünk már itt laksz? Amúgy annyit szerettem volna kérdezni ,hogy ugye Luhan mondta, hogy holnap megyünk a partra de holnap után mikor Kyungjae elment lemegyünk a partra sátrazni. Te jössz? RiRin jön – mosolygott Kyungsoo.
- Mehetek. Üljetek le. Még nincs olyan késő – mondtam és leültem az ágyamra. – RiRin kivel fog aludni? Vagy egyesével alszunk?
- Nem, már be van osztva. De szerintem ha te jössz nem fogsz örülni. Amúgy velem fog – mondta Chanyeol. Jaj szegény RiRin.. Hogy mit fog az leművelni…
- Na az jó. És én kivel ha megyek?
- Kaival – mondta Channie és Kyungsoo egyszerre.
- Úgy tudtam. Mindegy mehetek. Semmi dolgom sincs szóval ja megyek. Max a sátron kívül fogok aludni – kuncogtam.
- Amúgy Kyungjae még senkivel nem volt el így csak Kaival. Mondott neked valamit? – kérdezte Kyungsoo
- Annyit, hogy megszeretett és, hogy ha nem járok Kaival akkor majd ő fog velem. Olyan édes kisfiú – mondtam mosolyogva.
- Igen az. Amúgy tényleg.. miért nem jártok? Szexi mexi-k lennétek. – mondta Chanyeol.
- Mondj még ilyet akkor talán még a töködre is kapsz – erre Channie csak odarakta a kezét és mind a hárman nevetni kezdtünk.
- De nem zavarunk tovább. Jó éjt – mosolygott Kyungsoo.
-Én még kicsit maradnék – mondta Chanyeol.
- Nyugodtan maradj – mondtam. Mikor Kyungsoo kiment Channie aggodalmasan nézett rám – Mi a baj?
- Nekem tetszik RiRin. Félek vele aludni. Nagyon is. Régóta tetszik nekem. Xiumin tudja de nem mondta el neki. És..
- Nyugi nyugi nyugi. Xiumin tudja? A bátyja? Jó húzás volt tesó – veregettem meg a vállát. – Ha én elmondanám Luhannak ki tetszik azon nyomban már a fél utca tudná.
 - Nem hiszem, hogy olyan.
- Lehet, hogy most már nem olyan de régebben nagyon is olyan volt. Egyszerűen untam. A fél utca tudta ha xy tetszett nekem.
- Na az nem jó.
- DE miért nekem önti ki mindenki a szívét? Te is, RiRin is.
- Hát mert te megbízható vagy.
 - Mi van ha alkoholban oldódik a megbízhatóságom?
- Nem fog. Tudom, hogy már leakarsz szokni róla és már amióta itt vagy nem iszol  azt hiszem.
- Azt hiszed… De jól hiszed – kuncogtam. – Chanyeol… szerinted..Kai miért olyan velem amilyen?
- Milyen?
- Néha kedves, néha meg túl rideg. Igazi érzelem skála –mondtam.
- Vagy az, hogy tetszel neki és még maga se tudja, hogy hogy mutassa ki, vagy az, hogy egyszerűen nem kedvel. Szerintem bármelyik lehet, hisz csinos és szép lány vagy aki…
- Aki cigizik, ivott, bulizott és egyszer drogozott is – szakítottam félbe. – Én kétlem, hogy bárki is belém szeretne így.
- Akkor változz meg. Változz meg azért akit vagy akiket szeretsz.
- Azért csinálom. Nem mondhatom, hogy egy fiú miatt, mert 12 vagy 5 fiú miatt. Meg a családomért. És már Kyungjaeért is.

Kai Pov'
Mikor elkezdtem sétálni kifelé meghallottam, hogy Huan szobájában még beszélgetnek. Kicsit megálltam, hogy hallgatózzak.
- Aki cigizik, ivott, bulizott és egyszer drogozott is. Én kétlem, hogy bárki is belém szeretne így.
- Akkor változz meg. Változz meg azért akit vagy akiket szeretsz.
- Azért csinálom. Nem mondhatom, hogy egy fiú miatt, mert 12 vagy 5 fiú miatt. Meg a családomért. És már Kyungjaeért is.
- Gondolom Kai miatt nem.
- De miatta is. Ő is itt lakik velünk vagyis én lakok itt veletek és valószínűleg nem engedné a közelembe se Kyungiet ha innék és a többi. Szóval miatta is, és amúgy is. Most attól, hogy nem bírjuk egymást még kicsit érdekel, hogy mit gondol rólam  - az igaz, hogy nem engedném a közelébe se.
-Ühüm.. értem. Hát figyelj.. Nehezen tudok ebben segíteni..
- Persze, nem is azért mondtam.
- Én megyek akkor. Csak annyit szerettem volna mondani amit mondtam - hát jó. Szóval miattam is meg akar változni. Ez jó. Mikor Chanyeol kifelé jött én úgy tettem, mintha épp akkor mennék el az ajtó előtt. Majd befordultam Huanhoz.
- Jó estét - vigyorogtam.
- Ne már. Te is jössz fárasztani?
- Aha. De nem sokáig. Csak addig míg megkérdezem, hogy akkor majd eljössz e a partra velünk holnap után után? Miután Kyungjae haza ment.
- Mehetek végül is - mondta miközben befeküdt az ágyba.
- Na jó éjt én mentem is. Szia - mondtam és kimentem a szobából.

Huan Pov'
Mikor Kai kiment én rögtön belefeküdtem az ágyamba és azon kezdett az agyam kattogni, hogy ha Kyungjae haza megy, Kai ugyan olyan kedvesebb és normálisabb élet típusú pasi lesz-e, vagy olyan mint régen. Erről nem tudtam letérni így ebbe is aludtam el.

3 megjegyzés:

  1. Huhú ez nagyon jó:)) de tényleg tetszik ^-^ Most olvastam egyben az egészet és nekem nagyon tetszik a történet várom a folytatást :DD

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus!! *w* Elolvastam az egészet egybe és nagyon jó, alíg várom már a folytatást!! :DD

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen mind kettőtöknek és remélhetőleg hamar hozom a következő részt/részeket :D

    VálaszTörlés